top of page
Search
  • Writer's pictureDr Lazar Niketić

Zakazivanje bez muke!




Završili ste posao, ručali, proveli vreme sa porodicom i prijateljima ali nešto Vam je i dalje na pameti... PA DA! Zaboravili ste se da zakažete pregled kod stomatologa koji ste želeli već nekoliko dana. Ne možete da zovete u ovo doba, kada ćete dobiti odgovor na sms/Vajber/Vacap, pitanje je. Tako da Vam još jedna stvar ostaje na razmišljanju kao obaveza za sutrašnji, obavezama već prebukirani, dan... ILI IPAK NE?! :D


Pomoću zakazivača na našem sajtu kome možete pristupiti sa telefona, kompjutera ili tableta, lako ćete izabrati dan i vreme koje baš Vama odgovara. Imate mogućnost da nam napišete razlog javljanja ili da izaberete neke od najčešćih opcija. Vaš termin je rezervisan i uskoro Vam stiže potvrdni e-mail u kome vidite sve detalje Vaše posete, lokaciju Prime Dental Studija, ime doktora koga ste izabrali i odakle jednim klikom sve ovo možete dodati u kalendar na Vašem telefonu.


Dan pred zakazani termin, dobićete podsetnik putem mejla i SMS-a.


Ukoliko morate da promenite datum/vreme Vaše posete, lako nas možete kontaktirati bilo kojim putem i potrudićemo se da već sledeći slobodan termin bude Vaš.


Ako ipak niste za ovakvu opciju zakazivanja, dobri stari poziv, sms, poruka na društvenim mrežama, mejl, Vajber, Vacap su uvek tu!


Želim Vam nasmejan dan!


Dr Lazar Niketić

Prime Dental Studio

27 views0 comments
bottom of page